Kenali Pencuci Muka Anda

Kecantikan dan kesihatan kulit wajah kita sangat-sangat penting pada sis,walaupun foundation boleh tutup segala kelemahan yang ada pada kulit wajah kita tapi kita still boleh tengok kesan dari tidak menjaga kulit,jerawat pun still boleh nampak.

Setiap gadis mesti kena ambil tahu tentang masalah kulit masing-masing.

Sama ada kulit kering, kulit berminyak,sembab atau kulit mengelupas,kusam.

Macam sis kulit mengelupas dan kering jadi sis kena pastikan product yang sis gunakan adalah sesuai dengan kondisi kulit sis.

Setiap orang mempunyai masalah kulit yang berbeza,mungkin kawan kita sesuai guna product A tapi belum tentu lagi yang kita juga sesuai gunakan product tersebut,so girls please hati-hati untuk gunakan product kulit,sebab ia boleh membawa kepada masalah kulit yang lain.

 

Sis pernah guna product yang tak sesuai pada kulit sis,sis anggap pencuci muka semua sama.

SALAH! My big mistake,sebab kulit sis semakin teruk hari ke hari but sis endah tak endah sebab?

Sis ingat ohh cuaca panas and kering..😁Padahal pencuci sis ni sesuai untuk orang yang kulit berminyak.Sis dah la kulit kering and pencuci tu bertindak untuk mengeringkan kulit so makin teruk kulit sis ni.

 

Comments

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.